Handelsbetingelser og Persondatapolitik

Generelle oplysninger

Skoskabet Slagelse
Enkeltmandsvirksomhed
CVR-nr. 36320524
Løvegade 1, 4200 Slagelse

skoskabet@skoskabet.com
Telefon: 60166996

Betaling

Du kan betale med Visa, Visa/dankort, Visa Elektron, MasterCard, MasterCard Direct og Maestro, i følgende valutaer: DKK, SEK, NOK, EUR, GBP og USD.

 

     

 

Beløbet hæves først på dit kreditkort, når varen afsendes.

 

Du har også mulighed for at betale via bankoverførsel.

Ved betaling via bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.


Levering

Levering foretages typisk med GLS eller PostDanmark. Fragtpriser er afhængig af størrelse og vægt, se nedenstående:

 



Leveringstiden er typisk 2 - 5 hverdage, men kan i sjældne tilfælde vare længere. Har du ikke modtaget din pakke inden 5 hverdage, er det en god idé lige at kigge ind på dit lokale postkontor. Vi oplever af og til at pakken er indleveret der.

 

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 
 
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail til
retur@skoskabet.com eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 
                                                                                                                        
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen.


Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.  
Manglende original emballage udgør en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original, ubeskadiget emballage.

Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. 70 kr.

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i vores fysiske butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, dog excl. leveringsomkostninger, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.


Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Skoskabet Slagelse
Løvegade 1,

4200 Slagelse

Ätt.: RETUR 

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Reklamationsret

Købelovens mangelregler kan finde anvendelse på varekøb.
 
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Reklamationsretten kan være begrænset af varens naturlige holdbarhed.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 

Varen sendes til:
Skoskabet Slagelse

Løvegade 1

4200 Slagelse

Att.: REKLAMATION
 
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. Fakturakopi/ kopi af bon skal ALTID vedlægges.
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.


 

Persondatapolitik

For at handle hos Skoskabet skal du oplyse dit navn, email, postadresse og telefonnummer. Vi bruger kun dette for at kunne sende din ordre til det rette sted, sende dig en mail med en ordrebekræftelse/ faktura og en update på email, når din ordre er afsendt.

o    Vi vil aldrig videregive dine informationer til en tredje part og aldrig dele dine data andetsteds.

 

o    Vi vil aldrig sende dig uønskede mails. Du modtager kun mails fra os, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

o    Vi gemmer kun dit navn, email, postadresse og telefonnummer i vores system af regnskabsmæssige årsager i henhold til bogføringsloven.


Personoplysningerne registreres hos Skoskabet Slagelse og opbevares maksimalt i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
 
Den dataansvarlige på 
www.skoskabet.com er Helle Mejer.
 
Som registreret hos Skoskabet Slagelse, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til:
skoskabet@skoskabet.com.

 

Vil du klage, kan du gøre dette via Datatilsynet, jf. Persondatalovens $58, stk.1.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til retur@skoskabet.com. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Du kan klage her.

 

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her: http://ec.europa.eu/odr

 

Farveafvigelser:

Da der er stor forskel på, hvordan ens PC er indstillet og almindelig gengivelse på skærme og i lys der er anderledes i forhold til studielys, kan der forekomme afvigelser i farverne på det billede du ser på skærmen og den fysiske vare du modtager.

Vi gør vores yderste for at farverne er så korrekte som muligt.

Det er ikke en fejl og der kan ikke foretages returnering eller fejlmelding på dette grundlag.

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 3. januar 2017